Veelzijdige winkel met meelproducten, diervoeders en ruitersport

Naast de oude korenmolen vind u onze uitgebreide winkel met meelproducten en bakmixen, diervoeders van de beste leveranciers, alles voor het welzijn van uw huisdieren, verse bloemen, streekproducten en een uitgebreide collectie ruitersport artikelen.

We vinden het erg belangrijk dat u zich thuis voelt in onze winkel. We nemen de tijd voor een praatje, helpen u bij het inladen van de vaak zware zakken en geven uitgebreid advies gebaseert op jarenlange ervaring.

De huidige winkel staat op de plaats van het oude varkenshok. We begonnen de winkel in dit mooie, oude gebouwtje, maar al snel was dit veel te klein. Toch missen we het knusse gevoel nog regelmatig!


Gebouwd in 1712 en sindsdien in dienst van vele generaties Zeeuwen. De authentieke molenstenen malen al die tijd de 100% Zeeuwse tarwe tot een heerlijk ambachtelijk meel.

Inmiddels al 6 generaties in bezit van de Brasser's. En de 7e generatie staat al klaar!

Dealer van Boerenwinkel.nl

Naast de meelproducten en diervoeders in onze eigen webshop kunt u ook snuffelen in het enorme assortiment van Boerenwinkel.nl en de dierspecialiteiten op in onze winkel laten afleveren!